o kurde jak ta kiełbaska się prezentuje! Mój ojciec też robił takie kiełbaski. Były BARDZO twarde i niezwykle aromatyczne.
Teraz jak jest tak gorąco, to ma przerwę. Ostatnim wyrobem przed latem była mielonka gotowana w słoikach... Chyba jeszcze słoik się ostał w lodówce...
najlepsza jest ta galaretka na mielonce!..ale to chyba nie blog kulinarny!? ;-)
Bingo! Widzę, że mówimy o tym samym;)
o kurde jak ta kiełbaska się prezentuje! Mój ojciec też robił takie kiełbaski. Były BARDZO twarde i niezwykle aromatyczne.
OdpowiedzUsuńTeraz jak jest tak gorąco, to ma przerwę. Ostatnim wyrobem przed latem była mielonka gotowana w słoikach... Chyba jeszcze słoik się ostał w lodówce...
OdpowiedzUsuńnajlepsza jest ta galaretka na mielonce!
OdpowiedzUsuń..ale to chyba nie blog kulinarny!? ;-)
Bingo! Widzę, że mówimy o tym samym;)
OdpowiedzUsuń